Prije nešto više od mjeseca, glazbenica Iggy Azalea je nakon mjeseci nagađanja priznala da je rodila sina. Iako je poznata po skrivanju tajni kada je u pitanju njezin privatni život, izgleda da je sada odlučila neke detalje ipak otkriti. Unatoč tome što je rekla da će majčinstvo čuvati za sebe, javnosti je sada poznato da je sina, kojeg je dobila sa šest godina mlađim partnerom Playboijem Cartijem, nazvala Onyx Carter. 

U audiozapisu pod nazivom 'Amethyst & Onyx', koji je objavila na Instagramu, čuje se Iggy koja potiče sina da razgovara s njom, dok on ispušta simpatične zvukove. Budući da je njezino pravo ime Amethyst Amelia Kelly, obožavatelji su brzo zaključili da se njen sin zove Onyx. Kad je netko u komentarima istaknuo da imena tematizirana s dragim kamenjem 'idu tako dobro zajedno', ona je kratko odgovorila: 'mi se uvijek slažemo'. 

Također, nedavno je viđena u javnosti, mjesec dana nakon porođaja. Mnoge je zanimalo kako ova ljepotica, koja je oduvijek imala zavidnu figuru, izgleda nakon porođaja. U nedjelju navečer viđena je kako ide u studio u Los Angelesu. Spremna na susret s fotografima, Iggy je odjenula vintage kombinezon Jeana Paula Gaultiera iz kolekcije za jesen i zimu 1995. godine, koji je na pisti nosila Naomi Campbell. Zračila je samopouzdanjem i sve prisutne je ostavila bez daha. 

Plastične operacije Iggy Azaleaje
Profimedia 

'Čekala sam pravi trenutak da ovo podijelim s vama, ali što više vrijeme prolazi, osjećam da ću zauvijek osjećati anksioznost kada je riječ o objavi ovakve vijesti. Želim ga držati u privatnosti, ali ne želim da je tajna. Ne mogu vam opisati koliko ga volim', napisala je 30-godišnja novopečena mama na Instagramu početkom lipnja, kako bi zaustavila nagađanja. Podsjetimo, ljubav Iggy i Playboija započela je nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali 2018. godine. Zajednički život i veliku ljubav ne skrivaju, što potvrđuje i sin koji im se nedavno pridružio.