Američke nogometašice i reprezentativke Ali Krieger i Ashlyn Harris su krajem prošle godine stale pred oltar i izrekle svoje sudbonosno 'da'. Sada, nakon što su sedam mjeseci uživale u bračnom životu, često im se postavlja pitanje o proširivanju obitelji. Upravo su zato u najnovijem intervjuu za 'Allure' otkrile što misle o tome da im se u obitelji pridruži bebica. Bez okolišanja su otkrile koliko to žele, ali i pričale o problemima koji s time stižu. 

'Puno razgovaramo o ideji da imamo djecu. Nesretni dio toga je što će netko morati prekinuti karijeru, što nije fer', rekla je za početak Ashlyn. 'Obje toliko volimo svoj posao i cijeli smo život čekale na ove trenutke. Odvojiti godinu dana za trudnoću...Trenutno ne vidim gdje se to uklapa, pa mi jedva imamo slobodnog vremena za vikend', istaknula je u nastavku i priznala da su razmišljale i o surogat majčinstvu pa i usvajanju. 

'I to je teško, jer se tom slučaju postavlja pitanje gdje ćemo s djetetom, zar ćemo ga stalno 'vući' sa sobom, ma gdje god išle. Istaknut ćemo samo činjenicu da smo u posljednja tri mjeseca kod kuće bile svega sedam dana', sasvim je iskreno ispričala Ashlyn. 

Bez obzira na njihovu odluku o proširivanju obitelji, obje njeguju svaki trenutak proveden zajedno, bio on velik i mali. Kako su i same otkrile u spomenutom razgovoru, žive sretnim životom, pogotovo otkako su stupile u brak. 'To je bio prvi put da su na istom mjestu bili svi naši prijatelji i članovi obitelji, s kojima smo na nekoj višoj razini proslavile ljubav. Iako smo cijelo vrijeme imale njihovu podršku, ovo nam ipak neko jače značenje. Činjenica da te svi tvoji najmiliji podržavaju i podupiru tvoju ljubav je nešto najljepše, s obzirom na to u kakvom svijetu danas živimo', iskrena je bila tada Ali.