Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ella Dvornik progovorila o problemu s kojim se bori godinama

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otkrila na društvenim mrežama

Izvor: Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih blogerica, 29-godišnja Ella Dvornik, svoju svakodnevicu, kao i detalje iz privatnog života, rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama, na kojima ju prati gotovo pola milijuna ljudi. Najčešće je riječ o simpatičnim obiteljskim trenucima, koje provodi sa suprugom Charlesom, ali i kćerkicama - dvogodišnjom Balie Dee te malenom Lumi Wren, koja je na svijet stigla u veljači. Ipak, ovog se puta blogerica požalila na - zdravstvene probleme.

Povezane vijesti

Na Facebooku je, naime, Ella objavila fotografiju svojih stopala na kojima se vide - rane, a o čemu se točno radi, priznala je, ne zna ni ona. 'Još uvijek nitko nema odgovor na ovo. 2016. mi se na stopalu (meni lijevo, vama koji gledate desno) pojavila mrlja. Prvo sam mislila da je lišaj jer imam životinje. Izgledala je kao ova na drugom stopalu, međutim sada je tako plava i 'sjajna' jer su mi radili biopsiju kože (ono kad ti skalpelom skinu komad) da otkriju o čemu se radi, pa je u biti sad i ožiljak', započela je blogerica svoju objavu.

'Uzorak je prošao sve i svašta i svakog, no odgovora nema. Zatim je tijelo odlučilo i na desnoj nozi na skoro identičnom mjestu pokazalo još jednu. Mislim da sam se savjetovala s oko šest dermatologa, svi su imali teorije, ali niti jedna terapija nije djelovala. Kažu da je 'stres' kriv. Sad sam to prihvatila kao dio sebe. Ne tražim lijek nego me zanima, je li se vama ikada pojavilo nešto neobjašnjivo zbog stresa ili ovako?', upitala je Ella, čiji su pratitelji odmah podijelili svoja iskustva.

'Godinama mi se to pojavljuje, i prolazi... Samo... Od sjedenja na podvijenoj nozi je... Provjereno...', 'meni je ove godine izbilo prvi puta na obje noge. I izgleda jako slično kao i tvoje. Već sam počela paničariti što bi to moglo biti i spremala se psihički na posjet liječniku. Ali, vidim da nas ima još i da nije ništa strašno, samo estetski baš ne izgleda lijepo. Hvala Ella', neki su od komentara.

Izbor Urednika

Royals