Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIJETKI TRENUCI Ella Dvornik na kratko predahnula od majčinstva

Ne krije sreću

  Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih blogerica je svakako Ella Dvornik. U posljednje dvije godine njezin sadržaj je pretežito usredotočen na majčinstvo. Njezine djevojčice, dvogodišnja Balie i petomjesečna Lumi su joj glavna okupacija, zbog čega rijetko ima vremena za sebe i supruga Charlesa. Ovog je puta, tijekom odmora u Splitu uspjela na trenutak predahnuti i uživati sa suprugom.

'Umjesto doručka u krevet, večera na terasi', napisala je Ella uz fotografiju na kojoj ljubi Charlesa. Prema svemu sudeći, ulovili su trenutak bez djevojčica pa ga iskoristili na najljepši mogući način. Oduševljenje nisu skrivali, a brzo nakon objave istog su mišljenja bili i pratitelji 29-godišnje blogerice. 

Povezane vijesti

'Predivan ste par, vidi se koliko te Charles voli i koliko se ti osjećaj sretnom uz njega', 'dobar tek i uživajte', 'nije bitno je li doručak ili večera, sve dok ste skupa u stopu', 'to se zove ljubav', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Već danas ujutro, Ella se 'vratila' u svoju najpoznatiju ulogu - onu majke. Uz malenu Lumi je pozirala u kafiću na plaži, gdje su u hladu uživale svaka u svojem piću. 'Najslađi partner u ispijanju pića', napisala je nasmijana Ella ispod fotografije i pokazala koliko je majčinstvo ispunjava. Iako su je nekoliko puta pitali je li spremna za treću bebu, blogerica je sasvim otvoreno priznala da ne bi htjela još jedno. Najnovije sumnje da je trudna pojavile su se nedavno, kada je objavila tradicijsku fotografiju s mamom Danijelom i svojim kćerkicama. Jedna se pratiteljica tada zapitala ima li objavljena fotografija i neku skrivenu simboliku. 'Da možda sad opet nisi trudna... Pa da se tradicija opet nastavi...', poručila joj je obožavateljica, što je Ella ignorirala.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image