Dok se Mateo Kovačić, dok ga voljena supruga Izabel fotografira, osjeća poput manekena, njegovim kolegama postao je glavni izvor 'zezancije'. Mladi nogometaš već se nekoliko puta pohvalio objavama s godišnjeg kojeg provodi uz suprugu, lijepu Izabel Kovačić. Ovog puta, pozirajući pred njezinim objektivom, potaknuo je 'lavinu' komentara, među kojima su bili i oni njegovih prijatelja i kolega nogometaša.

Mladi nogometaš ne skriva zadovoljstvo svojim tijelom, što je već nekoliko puta pokazao, a jučer je objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Zanimljivo je što nije objavio samo jednu fotografiju već dvije, na kojima je druga bila isključivo krupni kadar njegove 'pozadine'.

S manekenkom Izabel Kovačić nogometaš uskoro očekuje i prinovu, a dane tik prije poroda odlučili su provesti u toplijim krajevima, uživajući na moru. Mladi par često se pojavi u javnosti gdje uvijek zablistaju svojim dobrim izgledom i zaljubljenim pogledima upućenim jedno prema drugome.

No, nije njegova 'zadnjica' ta koja je privukla pažnju, već zamišljani pogled u daljinu zbog čega ga je komentirao nogometaš Luka Modrić. 'Aiiiiii mrnjavu mio, di gledaš', pitao ga je također iznimno uspješni i popularni kolega. Na objavi zaradio je i mnoge druge komentare, al s obzirom na to da godišnji provodi sa suprugom, najviše pozornosti privukao je upravo Lukin komentar s pitanjem gdje to gleda.