Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se srpska voditeljica koju su optužili da širi koronavirus

'Nisam to zaslužila'

  Izvor: Instagram

Srpska voditeljica, 38-godišnja Dušica Jakovljević, koja je upravo završila snimanje reality emisije 'Zadruga 3' na Pink televiziji, priprema se za zasluženi godišnji odmor uoči kojeg je za srpski Story progovorila o zarazi virusom Covid-19 te kritikama koje su se mogle čitati u srpskim medijima posljednjih tjedana kako širi koronavirus.


Naime, iako nikada nije potvrdila ni demantirala navode da je zaražena koronavirusom, voditeljica je početkom prošlog mjeseca dva tjedan provela u izolaciji, nakon čega se vratila svakodnevnim obavezama. U tom periodu, u javnosti se dosta nagađalo o njezinom zdravstvenom stanju, ali i tome kako širi zloglasni virus.

Povezane vijesti

Nisam zaslužila takvu optužbu i 'hajku'

 'U ovom trenutku mi je smiješno, ali tada mi ni najmanje nije bilo. Smatram da je to jesam li zaražena ili ne samo moja osobna stvar te da takva informacija nema nikakav značaj za širu javnost.U nekim trenutcima je bilo zanimljivo kada su mnogi poznati počeli objavljivati svoje rezultate na Covid-19. Cijelo vrijeme sam apelirala da se nose maske. Pitam se što je s onima koji su sjedili kod kuće i imali kaše simptome, prije nego što se dignula buka oko mene. Nisam zaslužila takvu optužbu i 'hajku'', iskreno je objasnila voditeljica za spomenuti medij.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image