Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Turska zvijezda strahuje za život zbog izjave o istospolnim parovima

Autor N.G.
Autor N.G.

Nije mu lako

Izvor: Instagram

Pojedini arapski, ali i turski mediji prije nekoliko dana prenijeli su vijest da je zvijezda serije ‘Azra’ Alp Navruz primio nekoliko prijetećih poruka nakon što je izjavio kako ne podržava istospolne veze. Navodno je 30-godišnji glumac na jednom javnom događanju rekao da ne podnosi osobe koje su naklonjene istom spolu te da bi ih najradije poslao na liječenje. Iako je to u povjerenju rekao jednom glumačkom kolegi čije ime nije poznato, izjava se brzo počela širiti dalje.

Međutim, izvor blizak glumcu ubrzo je spomenute navode demantirao te ih prozvao izmišljotinama ljubomornih ljudi koje nastoje naškoditi glumcu. 'Alp nikada nije bio neprijatelj prema pripadnicima LGBT populacije, niti je na bilo koji način pokazao da mu smetaju. Baš naprotiv, nekoliko njegovih prijatelja naklonjeno je istom spolu, a on se rado druži s njima. Najbitnije mu je kakav je netko čovjek, a ne s kim spava. Ne znam tko ovakve stvari izmišlja, ali netko mu sigurno želi naškoditi. On ne voli govoriti o vlastitom ljubavnom životu, a kamoli da se bavi intimnim životima drugih', poručio je izvor.

Na stranu markantnog turčina, stale su i brojne obožavateljice koje mu ispod fotografija na Instagramu komentiraju kako vjeruju da nikada nije izjavio tako nešto. Inače, Navruz je proglašen jednim od najzgodnijih muškaraca u svojoj zemlji.

'Od srednjoškolskih dana sam svjestan da privlačim pažnju svojim fizičkim izgledom. Moram priznati da me žene zasipaju ljubavnim ponudama, ali ja to nikad nisam koristio. Nisam ženskar', govori Navru kojeg mediji stalno dovode u veze s raznim glumicama, no on to redovito opovrgava.

'Do tridesete godine u mojem se životu još nije pojavila žena koja bi u meni probudila romantične osjećaje, nikada nisam doživio onu snažnu ljubav o kojoj čitamo u romanima. Po prirodi sam dosta hladan i suzdržan, pomalo i pesimističan, a posao me toliko zaokuplja da zbog toga ne stignem odvojiti vrijeme za privatni život', zaključio je glumac koji je trenutno zauzet snimanjem nove serije ‘Feniks’ u kojoj glumi vojnika koji završava na tursko-sirijskoj granici.

loader