Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Martinović se pohvalila najljepšim poklonom

Autor N.G.

Presretna je

 Izvor: Instagram

Iako je 49. rođendan proslavila još prošloga tjedna, glazbenica Danijela Martinović poklone je nastavila dobivati i narednih dana, a s jednim originalnim darom pohvalila se i na društvenim mrežama. Naime, vrckava i simpatična Splićanka postala je vlasnica košnice s pčelama čijem se zujanju i medu veoma veseli.

'Postoje neki jednostavno neopisivi pokloni koji se pamte, meni je ovo jedan od najdražih. Dobila sam priliku da imam svoje nove male prijatelje pčele, njihovu košnicu, doprinos u medu i svim ostalim pčelinjim proizvodima. Na ovaj način sudjelujem u našem nužnom povratku prirodi i zaštiti izvorne domaće pčele koja je krhka i treba našu pomoć. Kako li će samo zujati pčelice iz moje košnice?', napisala je Danijela koja je još dodala kako je ovo najslađi poklon koji je dobila. Njezine pčele nalaze se na istočnim obroncima Moslavačke gore, odnosno u Garešnici kamo će sada ćešće odlaziti kako bi vidjela napredak svoje male košnice.

Povezane vijesti

Osim što voli jesti med, Danijela upravo proizvode na bazi meda i matične mliječi voli koristiti i u kozmetičke svrhe. 'Moramo podupirati prirodu, a ne da od nje uzimati. Kada bi svi tako funkcionirali, ovaj naš planet još bi dugo bio sretan planet', poručila je pjevačica koju ćemo uskoro pratiti u ulozi žirija u showu ‘Zvijezde pjevaju’. Osim toga, Danijela je posljednjih dana itekako zaposlena, a nakon što je za svoj rođendan publici poklonila megahit 90-ih, pjesmu 'Svileni' u novom glazbenom ruhu, otkrila je kako se uskoro možemo nadati i novim projektima.

Magazin

Royals