Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković podijelila intimni trenutak s dečkom

Zaljubljenija nego ikad

  Izvor: Instagram

Najbolja hrvatska atletičarka, 30-godišnja Sandra Perković dugo je već u vezi sa 36-godišnjim trenerom Edisom Elkasevićem, no rijetko na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke fotografije. No čini se kako je Sandra s godinama sve zaljubljenija i kako im cvatu ruže u vezi jer je odlučila podijeliti s pratiteljima na Instagramu intimni trenutak između nje i Edisa, dok su se ljubili na plaži Sakarun na Dugom otoku gdje provode odmor.

'Ako znam što je ljubav, znam to zbog tebe', napisala je naša najtrofejnija atletičarka i istaknula riječi: 'samo ljubav, zauvijek mlada i sretna djeca'. Njezina fotografija zaradila je  komplimente pratitelja koji su primijetili kako su lijep par. 'Woow. Bravo. Nek vam je sretno', poručio im je jedan pratitelj. Podsjetimo, Sandra je posljednji put fotografiju na kojoj se ljubi s Edisom objavila krajem svibnja, kad su posjetili Plitvička jezera. Upoznali su se 2012. i godinu dana kasnije on je postao njezin trener, s obzirom da je i sam ranije bio uspješan bacač kugle.

Povezane vijesti

'Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati', napisala je svojedobno Sandra na Instagramu.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image