Otkako je u siječnju sa suprugom Benjijem Maddenom predstavila djevojčicu Raddix Maden koja je na svijet stigla krajem prosinca prošle godine, trudnoća i majčinstvo glumice Cameron Diaz veliki su misterij s obzirom na to da se nije znalo je li dijete rodila ona ili surogat majka. No, Charlijeva anđelica jučer je gostovala u showu Jimmyja Fallona gdje je indirektno potvrdila da je djevojčicu rodila surogat majka.

profimedia-0493354886.jpg
Profimedia 

Iako je rekla kako neće iznositi previše detalja o svojoj mezimici, 47-godišnja glumica na voditeljeva pitanja toliko se raznježila pa je istaknula da je sretnija nego ikada. 
'Volim biti mama. To je najbolji dio mog života. Toliko sam zahvalna i sretna jer kroz sve to prolazim s Benjijem, doista uživamo u najboljim trenucima. Naša princeza svakoga dana toliko napreduje da se ponekad znamo uhvatiti kako ju satima samo promatramo.Cijeli dan nam u kući svira popularna dječja pjesmica 'Baby Shark' i glazba iz animirane televizijske serije za djecu 'Ulica Sezam' kaže Diaz koja je nekoliko puta istaknula da joj je super vidjeti kako Raddix reagira na glazbu.
'Kada negdje putujemo, u autu joj pustimo kubansku glazbu, a ona najednom počne lupati nogicama kao da želi plesati', otkrila je poznata holivudska plavuša .