Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Natali Dizdar pokazala kako ljetuje s dečkom u Francuskoj

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ljubav na daljinu postala je ljubav na blizinu

Izvor: Instagram

Domaća glazbenica, 35-godišnja Natalie Dizdar rijetko otkriva detalje o svom privatnom životu, a osobito kada se radi o ljubavnoj vezi s Francuzom Williamom Pergeom. No sad je na svom Instagram profilu ipak pokazala djelić njihove ljubavne idile koja se trenutno odvija u Williamovoj rodnoj Francuskoj, gdje par provodi ljeto. Na fotografijama se vidi njezin dragi koji se bavi zalijevanjem vrta, dok se ona sunča i uživa u okolišu kamenog zdanja u kojem borave.

Izvor: Instagram screenshot

Unatoč velikoj udaljenosti, Zadranka uspješno balansira ljubavni život. Upravo zbog dečka Williama posljednjih nekoliko godina putovala je više nego inače, često provodeći vrijeme u New Yorku, u kojem je William radio, ili u Francuskoj.

Povezane vijesti

U prijašnjem razgovoru za Story.hr pjevačica je rekla kako je vrijeme u karanteni provela u rodnoj Dalamciji, a iskoristila ga je da se posveti sebi i prijateljima s kojima je komunicirala preko različitih aplikacija. Osim toga, a i inače, vrijeme voli uložiti na gledanje filmova, čitanje knjiga, šetnju po šumama i gledanje zalazaka sunca, čime se i zabavljala cijelu karantenu. Najavila je tada kako se ovog ljeta veseli novim avanturama i jedrenju s Crosailorsima, koncertima te diplomi za geštalt psihoterapeuta.

Izvor: Instagram screenshot

Nedavno je, nakon dva desetljeća solo glazbene karijere, pjevačica napravila zaokret te postala članica benda Beti. S njima je uvježbavala i snimala nove pjesme, a onda je s dečkom odlučila otići u njegov rodni kraj.

Izbor Urednika

Royals