Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRT se oglasio o otkazu Branka Uvodića

Iznijeli svoju stranu priče

 Izvor: Dubravka Petric/PIXSELL

Nakon što je jučer u javnosti odjeknula vijest kako je dugogodišnji HRT-ov voditelj Branko Uvodić, poznat kao voditelj emisije 'Lijepom našom', dobio otkaz na spomenutoj televiziji, o svemu se sada odlučio oglasiti i HRT. Njihovo službeno priopćenje prenosimo u cijelosti.

Gospodin Branko Uvodić nije dobio otkaz na HRT-u, već je s navršenih 65 godina 2019. stekao uvjete za redovnu starosnu mirovinu

 'Gospodin Branko Uvodić nije dobio otkaz na HRT-u, već je s navršenih 65 godina 2019. stekao uvjete za redovnu starosnu mirovinu. Nakon toga mu je HRT u nekoliko navrata produljio ugovor o radu, s obzirom na to da je prepoznat kao urednik i voditelj poznatog zabavnog serijala 'Lijepom našom'. Zadnje produljenje ističe mu 25. srpnja 2020. Budući da trenutno zbog koronakrize nismo sigurni da će se ostvariti svi uvjeti za nastavak snimanja emisije 'Lijepom našom' uz poštivanje svih epidemioloških preporuka, u ovom trenutku ne postoje razlozi za daljnji nastavak radnog odnosa g. Uvodića. Ako se steknu uvjeti za ponovno snimanje, HRT će svakako razmotriti ponovni angažman g. Uvodića', stoji u službenom priopćenju s HRT-a.

Branko Uvodić Izvor: Josip Regović

Podsjetimo, prva emisija 'Lijepom našom' emitirala se 8. studenog 1994. na Prvom programu HTV-a u 20 sati iz Doma sportova u Zagrebu, a od tada ju publika obožava i rado gleda, zbog čega je postala prepoznatljivi brend HRT-a. Branko Uvodić za HRT je sveukupno radio čak 46 godina.

Magazin

Royals