Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobila mail upozorenje o izraslini na vratu pa kasnije saznala da ima tumor

Autor N.R.

Gledateljica joj spasila život

 Izvor: Instagram

Američka istraživačka novinarka Victoria Price posljednjih mjeseci imala je puno posla zbog pandemije koronavirusa i vlastito zdravlje joj je bilo zadnje na listi prioriteta. S obzirom na to da je obožavana pred tamošnjim malim ekranima, može biti zahvalna na svojim gledateljima. Naime, vjerna obožavateljica emisije 'WFLA News' se javila Victoriji putem e-maila, kako bi ju upozorila na izraslinu na vrata. Nakon što je pročitala mail, saznala je da ima tumor štitne žlijezde.

'Kao novinarka imala sam puno posla otkako je počela pandemija. Smjene kojima nije bilo kraja, a događaja za izvještavanje nikad više. Morala sam se prilagoditi radu na daljinu i u mom slučaju preuzeti ulogu istraživačkog novinara. Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču stoljeća, ali zdravlje mi je bilo zadnje na pameti', napisala je na Twitteru. 'Sve dok prošloga tjedna nisam dobila mail od jedne gledateljice, koja je na mom vratu primijetila izraslinu. Napisala mi je da ju je podsjetila na nešto slično što je ona imala. U njezinom slučaju riječ je bila o karcinomu', ispričala je nevjerojatnu priču na društvenim mrežama.

Nadamo se da će ovo biti moja prva i zadnja operacija

'Molim te, idi provjeriti je li sve u redu sa štitnom žlijezdom', glasio je spomenuti mail, nakon čega se novinarka uputila liječniku. Ovog ponedjeljka koji dolazi ide na operaciju kako bi izraslinu uklonila. 'Liječnici kažu da se širi, ali ne previše. Nadamo se da će ovo biti moja prva i zadnja operacija', rekla je Victoria koja je na samom kraju zahvalila ženi koja joj je spasila život. 

Magazin

Royals