Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaća glumica dva mjeseca nakon porođaja: 'Ovako zapravo izgledam'

Autor N.R.
Autor N.R.

Život nije Instagram

Izvor: Instagram

Krajem svibnja ove godine, glumački par Stefan i Ivana Horvat Kapičić postali su roditelji dječaka Ivana. Unatoč tome što su nakon rođenja odlučili pokazati sina, izgleda da će roditeljstvo i trenutke sa sinom čuvati za sebe. S obzirom na to da do sada nije ništa rekla o majčinstvu, Ivana je duhovitom fotografijom slikovito objasnila kako to izgleda van društvenim mreža.

ivana horvat kapičić Izvor: Instagram

'Kako izgledam na Instagramu vs. kako izgledam u stvarnom životu', opis je kojim je slikovito objasnila kako se osjeća ova dva mjeseca otkako je rodila. S obzirom na to da na društvenim mrežama objavljuje samo ono odabrano, mnogi zaborave da i poznata lica imaju dane kada ne izađu iz pidžame, kada ne operu kosu ili jednostavno nisu naspavani. Prema svemu sudeći, s obzirom na to da je majka dvomjesečnog dječaka, Ivana se može poistovjetiti s ovim trećim dijelom - neprospavanim noćima. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, početkom lipnja su prvi put pokazali sina. 'Dragi svijete, s velikim veseljem i uzbuđenjem vam predstavljamo našeg sina. 27. svibnja Ivana i ja smo postali roditelji savršenog i zdravog dječaka. Na drugoj fotografiji sam ja prije 41 godine sa svojim roditeljima', s uzbuđenjem je tada napisao Stefan i otkrio da se sin zove Ivan. Budući da su skoro cijelu trudnoću skrivali u javnosti, ne čudi što i dalje ostaju samozatajni. 

Najčitanije

Najnovije

loader