Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tri godine nakon smrti roditelja, 13-godišnjoj zvijezdi pronađen tumor

Autor I.G.
Autor I.G.

Niz tragičnih događaja

Izvor: Youtube / Screenshot

Zvijezdi kulinarske emisije 'MasterChef Junior', 13-godišnjem Benu Watkinsu, dijagnosticiran je zloćudni tumor i to samo tri godine nakon tragičnog gubitka roditelja, piše Today. Dječak koji se sa samo 11 godine natjecao u priznatom kulinarskom showu, sada se bori s rijetkom bolešću zbog koje se nalazi u bolnici u Chicagu.

Ben Watkins Izvor: Youtube / Screenshot


Kako navodi spomenuti medij, Ben se liječi od angiomatoidnog vlaknastog histiocitoma, tumora mekog tkiva koji se obično javlja kod djece i mladih. Benovi najmiliji kažu da ova bolest pogađa jednu od šest osoba na svijetu te se trenutno liječi u dječjoj bolnici Lurie u Chicagu, a njegov ujak, koji se brine o dječaku otkako je ostao bez roditelja, izvijestio je kako 13-godišnjak trenutno prolazi kroz proces kemoterapije.

Ben Watkins Izvor: Youtube / Screenshot


Drugi je ovo udarac za dječaka koji je 2017. godine u slijedu tragičnih događaja izgubio oba roditelja. Naime, kako pišu strani mediji, u rujnu 2017. godine, Benov otac Michael, iz do sada još uvijek nepoznatih razloga, ustrijelio je svoju suprugu Leilu, Benovu majku, a potom presudio i sebi. Čin koji je šokirao mjesnu zajednicu, ali i javnost, ostavio je talentiranog mladog kuhara bez roditelja, a brigu o njemu preuzela je obitelj.

loader