Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BRAK NA PRVU Luka komentirao vezu s Ingrid: 'Ubit će me kad vidi'

Autor I.G.
Autor I.G.

Ne priča često o njihovoj vezi

Izvor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Iako su svojom vezom iznenadili javnost i privukli veliku pažnju iste, kandidat prve sezone RTL-ova showa 'Brak na prvu', Luka Budak, i ekspertica za veze koja je prijavljenim kandidatima davala savjete, Ingrid Divković, ipak nastoje svoju intimu zadržati unutar vlastita četiri zida. Međutim, Luka je sada ipak odlučio napraviti iznimku i putem svog Instagram profila komentirati njihovu vezu.

luka budak Izvor: Instagram


'Moj mozak kada moja žena priča duže od tri minute u komadu', našalio se Luka s Ingrid objavivši jedan od viralnih video na društvenim mrežama aludirajući na to kako Ingrid previše priča. 'Ubit će me kad vidi storyje', dodao je potom shvativši da njegova šala možda i neće najbolje sjesti njegovoj djevojci. Međutim, kako se obožavatelji ne bi zabrinuli, u konačnici je objavio vlastitu fotografiju i poručio kako ga Ingrid ipak nije ubila.

Povezane vijesti

luka budak Izvor: Instagram


Podsjećamo, ljubav između Ingrid i Luke dogodila se spontano i prema njihovim riječima, nakon završetka snimanja spomenute emisije, a koliko uživa u istoj, spisateljica je otkrila u jednom od razgovora za domaći medij. 'Naime, uz veliki iskorak u profesionalnom smislu dogodila mi se i neplanirana, ali po svemu sudeći, sudbonosna promjena u mom privatnom životu, koji sada eto više i nije toliko privatan. Dakle, zaključak je da mi je spomenuti show uvelike promijenio život, i to na bolje, na čemu sam istinski zahvalna', rekla je zaljubljena 35-godišnjakinja.

Najčitanije

Najnovije

loader