Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljupku Gojić Mikić razljutio komentar o odgoju kćeri

Uzvratila je

Ljupka Gojić Mikić Izvor: Instagram

Bivša manekenka, dizajnerica i poduzetnica, 38-godišnja Ljupka Gojić Mikić uživa na odmoru na Malom Lošinju sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem i kćerima, devetogodišnjom Jana Siennom, sedmogodišnjom Milom Amelie i jednogodišnjom Mari Danu. No nakon što je na Instagramu podijelila obiteljske fotografije s ljetovanja, sreću joj je pokvario komentar o njezinoj najmlađoj kćeri Mari, Nekome je zasmetalo što je na fotografijama djevojčica u kolicima, dok joj je u ustima duda. Ljupka se osjetila prozvanom, pa je brzo uzvratila 'udarac'. 

Povezane vijesti

'I duda i kolica, ajmeeee', komentirala je pratiteljica i zatim dodala: 'Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od tri do četiri godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam'.

Ubrzo joj je Ljupka odgovorila i ukazala joj na to da bi kao profesionalac trebala bolje razmisliti prije nego li kritizira i donosi sud.

 Izvor: Instagram screenshot

'Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo

Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor

 nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije 'psiholog i odgajatelj' s tri pratitelja', poručila joj je Ljupka koja je sa suprugom u braku od 2007.

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals