Iako detalji vjenčanja najstarijeg nasljednika Beckhamovih, 21-godišnjeg Brooklyn i četiri godine starije glumice Nicole Peltz još uvijek nisu poznati javnosti, prema posljednjim pisanjima stranih medija, mladoženjina majka, 46-godišnja dizajnerica Victoria, spremna je izdvojiti nekoliko desetaka tisuća dolara kako bi na dan vjenčanja zasjenila samu mladenku.


Naime, kako navodi magazin Heat, Victoria na dan sinovog vjenčanja želi izgledati najbolje moguće te je zbog toga odlučila izdvojiti preko 60 tisuća dolara kako bi se estetskim korekcijama i tretmanima za uljepšavanje pomladila i tako u drugi plan bacila mlađahnu Nicolu, ali i njezinu majku Claudiju koja, otkako je u medije dospjela informacija o kćerkinim zarukama, uživa komplimente javnosti na račun svog mladolikog izgleda.

Victorija je naviknula biti u središtu pozornosti

 'Victorija je naviknula biti u središtu pozornosti. Međutim, gledajući Claudijine fotografije na Instagramu, zaprepastila se kada je shvatila da je ona 20 godina starija od nje, a izgleda toliko mladoliko. Kako joj mladenka i njezina majka ne bi ukrale svu pažnju, Victoria je odlučila uložiti veliki novac u pomlađivanje i savršen izgled kojemu teži', ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij zaključujući kako bi ju sve 'prepravke' mogle stajati i do 65 tisuća dolara, odnosno, nešto više od 400 tisuća kuna.