Nakon što je prije mjesec dana samo za Story.hr otkrila kako će ona i partner Jan uskoro postati bogatiji za još jedno dijete, bivša manekenka, a danas PR stručnjakinja Sarah Josipović sada je na svom Instagram profilu otkrila i spol druge bebe. Naime, njezin sinčić Mak koji je u lipnju proslavio svoj prvi rođendan, uskoro će dobiti mlađu sestru.


'Stiže nam Makova sestrica', uzbuđeno je napisala kći Suzy Josipović Redžepagić ponosno pozirajući s rastućim trudničkim trbuhom. Njezina objava ubrzo je zadobila mnoštvo lajkova i čestitki brojnih obožavatelja i prijatelja koji su, ako je suditi prema komentarima, također uzbuđeni što će obitelj postati bogatija za djevojčicu.


Iako nam prije nekoliko tjedana nije željela otkrivati previše detalja, Sarah nije skrivala sreću i uzbuđenje zbog širenja obitelji koja je Makovim rođenjem prije godinu dana dobila potpuno novu dimenziju. 'Svaki dan s njim je za sve nas jedna velika i neopisiva sreća', rekla nam je svojedobno PR stručnjakinja o sinčiću Maku.