Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana otkrila čega se odrekla na godinu dana: 'Osjećala sam se bolje'

Podijelila s pratiteljima

 Izvor: Instagram

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 35-godišnja Lana Jurčević, s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli razne situacije iz svog privatnog života. Tako je prije nekoliko dana objavila fotografiju celulita te priznala kako se udebljala, a sada je, pak, progovorila o prehrani. 

 Izvor: Instagram

Naime, na Instagramu je pjevačica objavila 'story' na kojem je priznala kako - godinu dana nije jela meso. Ipak, u 'karanteni' je, kaže, pokleknula. 'Što se tiče mesa... Prestala sam ga jesti prije nekih godinu i pol, i zbog sebe i zbog životinja', započela je pjevačica svoju objavu.

Povezane vijesti

'Godinu dana ga nisam jela uopće i osjećala sam se 300 posto bolje, iako sam cijeli život bila baš mesožder. Smanjila sam i mliječne proizvode. Riješila sam si puno nekih stvari s organizmom povezanih sa stresom, ali i odabirom hrane. I dalje mislim da komercijano meso, kao i bilo koja industrija koju konzumiramo (kao i kozmetika) je krcata antibioticima, hormonima i kemikalijama i naravno da nismo zdravi', smatra Lana, koja je priznala i kako je ipak počela jesti meso.

'Korona me malo 'razdrmala' i sad mi se 'zalomi' meso tu i tamo. Ali, to je recimo samo pet posto moje prehrane. Nisam preponosna na sebe zbog toga, ali je to i dalje puno, puno bolje nego što sam radila 90 posto mog života', zaključuje pjevačica.

Inače, nakon objave tijela na kojem se vidi celulit, Lana je pokrenula lavinu pozitivnih komentara, a u nedavnom intervjuu za Story.hr otkrila nam je kako se zbog toga osjeća. 'Ovo što se dogodilo, premašilo je apsolutno sve. I više nisam bitna ja, poruka je bila zbog drugih i namjera je bila ohrabriti žene. Razbiti kult ‘savršenosti’ koje ljudi imaju o javnim osobama i na taj način pokazati da smo sve iste, a samo su detalji ti koji nas razlikuju', rekla nam je nedavno. 

Magazin

Royals