Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 35-godišnja Lana Jurčević, prije nekoliko dana objavila je na društvenim mrežama svoj 'pravi' izgled, odnosno fotografiju kojom pokazuje da ima celulit. Iako često dobiva komplimente na račun izgleda sada je htjela pokazati da nije sve uvijek tako savršeno i lijepo. Za Story.hr prokomentirala je kako se osjeća nakon objave te fotografije i je li ponosna što ju je velik broj pratitelja podržao objavljivanjem svojih 'realnih' fotografija na društvenim mrežama. 
Pitali smo što ju je dovelo do 'ruba' i natjeralo da objavi realnu sliku koja pokazuje sve nedostatke njezina tijela: 'Iskreno, bio mi je ‘pun kufer’ konstantnog razmišljanja o tome koju sliku staviti na Instagram, a da se ljudima sviđa i da dobro prođe'. Dodatnu nervozu stvara joj i činjenica da redovito mora puno toga na sebi 'popravljati' i namještati prije nego što se uopće fotografira: 'Pa da se moram našminkati, sredit kosu, lijepo obući', nabrojala je niz stvari koje ju smetaju. 
'Ja sam netko tko je u svoje privatno vrijeme netko tko niti malo ne robuje nićemu osim udobnosti, miru, i opuštenosti. Štoviše, 99% vremena sam nenašminkana', istaknula je kako bi objasnila koliko uživa u svojem prirodnom izgledu. 
Objavom svoje fotografije na kojoj se vidi celulit i snimkom kojom pokazuje svoj trbuh pokrenula je 'lavinu' pozitivnih komentara i objava pratitelja na kojima i oni pokazuju koliko su nesavršeni, ali i zadovoljni time. 'Nisam znala kakva će biti reakcija, čak sam mislila da će fotkografija izazvati puno loših komentara, gubljenja followera i slično. Ali jednostavno, u tom trenutku me nije bilo briga. Mislila sam- tko će me prihvatiti takvu, neka ostane, a tko neće, neće', rekla nam je zadovoljno.
Osim što je iznimno sretna, ne vjeruje da je uspjela postići toliki uspjeh i utjecaj na svijest drugih ljudi: 'Ali ovo što se dogodilo, premašilo je apsolutno sve. I više nisam bitna ja, poruka je bila zbog drugih i namjera je bila ohrabriti žene. Razbiti kult ‘savršenosti’ koje ljudi imaju o javnim osobama i na taj način pokazati da smo sve iste, a samo su detalji ti koji nas razlikuju'.
Kako kaže, dobila je tisuće poruka ohrabrenja i zahvalnosti zbog čega se čak nekoliko puta rasplakala u ova dva dana od objavljivanja 'stvarne slike' sebe. 'Naša tijela pričaju priče o našim životima i to je ono u čemu želim ostati i dalje i podržavati to', rekla je kako bi dodatno ohrabrila sve žene koje se osjećaju nesigurno u svojem tijelu. 
Uz inicijativu žena koje su joj pisale, odlučila je, zajedno s njima, pokrenuti Instagram profil pod nazivom @stvarnaja i nastaviti misiju koju je spontano pokrenula, a preko noći je postala velika i snažna.