Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislav Čavajda se oprostio u dubokoj boli: 'Uvijek ću te pamtiti'

Teški rastanak

 Izvor: Instagram

Domaći glumac, 39-godišnji Mislav Čavajda u velikoj se tuzi oprostio od svog djeda, koji je preminuo u 93. godini. Tužnu vijest podijelio je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a pritom je otkrio nešto od njihove zajedničke prošlosti i koliko mu je djed uistinu puno značio u životu i bio inspiracija.

Povezane vijesti

'Dida moj, rijetko kad si bio u bolnici. Kada jesi, kao na ovoj slici, svejedno si bio vedar,

Takvog jakog i nasmijanog ću te uvijek pamtiti

strpljiv, dostojanstven, JAK. Jak kao Petar, iliti STINA. Imao si 82 godine kada si odlučio izvući kantu koja je upala u bunar. Spustio si se, uzeo kantu… E sad, trebalo je natrag iz dosta dubokog bunara. Selo je već tada napušteno, sam si, ne bi te netko čuo da si zvao upomoć. I sa svoje 82 godine, po principu odgurivanja leđa-noge, sam si izašao van', napisao je tužni unuk koji je ostao bez svog idola.

'Takvog jakog i nasmijanog ću te uvijek pamtiti. Odlučio si nedavno da je dosta, da si svoje avanture proživio i hvala Bogu, svemir te u 93. godini bez boli i muke primio u svoja beskrajna prostranstva. Počivaj u miru, dide moj', dodao je. Ispod objave, mnogi su mu izrazili sućut, pa tako i novinar Mislav Bago te voditelj Duško Ćurlić.

Magazin

Royals