Hrvatski violončelist koji se brzo proslavio i u svijetu, 35-godišnji Stjepan Hauser sa svojim pratiteljima na Instagramu, njih gotovo dva milijuna, svakodnevno dijeli razne situacije iz svog života, najčešće one vezane uz svoju najveću ljubav- glazbu. Prije par dana našalio se fotografijom s 'medenog mjeseca' pozirajući u kućnom ogrtaču.

Stjepan Hauser iznenadio: 'Medeni mjesec s mojom ljubavi'
Instagram screenshot 

Poznati domaći glazbenik Stjepan Hauser posljednjih se dana nalazi u susjednoj Budimpešti gdje je uz pratnju orkestra snimio spot za 'Clarinet Concerto (Mozart)' koji je nedavno bio predstavio. Kad ne snima, talentirani glazbenik 2Cellosa boravi u luksuznom hotelu u kojem je uživajući na terasi pozirao uz violončelo. 'Medeni mjesec s mojom ljubavi', napisao je šaleći se na vlastiti račun i svoj ljubavni život.

Inače, u posljednje vrijeme povezivalo ga se sa deset godina mlađom glazbenicom, Talijankom Benedettom Carett, u čijem zagrljaju se u posljednje vrijeme često znao pojavljivati. Iako sada uglavnom govori jedino o glazbenoj karijeri, svojevremeno je priznao koliko mu mlada glazbenica znači. Međutim, potvrda veze nikada nije došla.