Domaća glumica, 37-godišnja Ana Gruica Uglešić, danas ima razloga za osmijeh. Naime, glumica i suprug, splitski psihijatar Bojan Uglešić, danas slave tri godine veze, ali i dvije godine otkad su izrekli sudbonosno 'da'. Poseban dan glumica je obilježila na svojim društvenim mrežama, a čestitke sretnom paru ne prestaju se nizati.

'Na Hawaijma heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka mužu moj!', poručila je glumica svome dragom na društvenim mrežama.

Čestitke sretnom paru odmah su se krenule nizati. 'I neka je sa srećom još puno njih', 'ludilo! Čestitam od srca, neka bude zauvijek', 'sretno vam i dalje', 'sretno od srca. Nije lako s nama vodenjacima. Stoga, svaka čast', 'sretno', tek su neki od brojnih komentara.

Inače, Ana, koja danas slavi drugu godišnjicu braka s uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Iz trogodišnje veze sa spisateljem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata koji, kako je otkrila medijima, priželjkuje brata i sestru. Zgodna glumica, otkrila je medijima nedavno i kako Marat očito treba društvo, 'jer po kući neprestano naganja njihovog psa Chuku kojeg je obitelj udomila u prosincu, a psa Marat zove bratom'.