Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTAJE U BOLNICI Stigle novosti o zdravstvenom stanju domaćeg glazbenika

Autor N.R.

Javljaju iz KBC-a Zagreb

 Izvor: Story arhiva

Nakon što je prije nekoliko dana odjeknula vijest kako je život glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca ugrožen, mnoge je zanimalo kako se 76-godišnjak sada osjeća. Iako su neki govorili da je pjevač u induciranoj komi, kardiokirurg sa zagrebačkog Rebra prof. dr. sc. Hrvoje Gašparović koji ga je operirao je rekao da je stabilno i da će se oporaviti. Sada su se iz KBC-a Zagreb ponovno javili pa Jutarnji list donosi novosti o njegovom zdravstvenom stanju. 

kićo slabinac Izvor: Story arhiva

'Slabinac je skinut s respiratora i izvan je životne opasnosti. I dalje je u teškom stanju, no oporavlja se i ostat će u bolnici do daljnjega', potvrđeno je spomenutom listu iz KBC-a Zagreb. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Kićo je zaprimljen u bolnicu zbog koronarne bolesti koja mu je zahvatila sve krvne žile i zbog koje su mu ugrađene tri premosnice. 'Cilj je da se ispod prednje stijenke prsišta, dok je na respiratoru, formira takozvana fibrozna ploča i da se nakon toga i prsna kost oporavi. Dakle, Kićo je budan, ali pod lijekovima, i pod monitoringom na jedinici intenzivnog liječenja', rekao je prije nekoliko dana spomenuti kardiokirurg za 24 sata

Magazin

Royals