Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NEPREMOSTIVE RAZLIKE Razvode se Michael Douglas i Catherine Zeta Jones

Autor E.N.
Autor E.N.

Otkrili pravi razlog

Izvor: Profimedia

Kada su se prvi put upoznali, 75-godišnji glumac, Michael Douglas još uvijek je bio u braku. Zgodnu 20 godina mlađu glumicu, Catherine Zeta Jones, pokušao je zavesti klišej izjavom 'Ja ću biti otac tvoje djece', no tako je i bilo. Već se neko vrijeme priča o tome kako je par doživio krah te pokreću brakorazvodni postupak. Iako se pisalo čak i o cijeni koju moraju platiti za razvod, tek sada je otkriveno koji je pravi razlog prekida.

Povezane vijesti

Unatoč tome što još uvijek žive skupa i nije jasno u kojoj su trenutno fazi razvoda, prema Gossip Copu, 50-godišnjakinja više ne može trpjeti preveliku razliku u godinama između nje i supruga. 'Već neko vrijeme imaju problema, no 25 godina razlike, u posljednje vrijeme, počelo je činiti sve veći problem', piše spomenuti portal. Nije uopće sporno kako je u braku bilo riječi o abnormalnoj količini ljubavi, no čini se kako ni to nije dovoljno kako bi živjeli sretan život jedan uz drugoga. Kao glavni razlog neslaganje, uzrokovan godinama, je to što je glumac došao do faze u životu kada se navodno želi smiriti i sve usporiti, dok je mlađa supruga i dalje u usponu ambiciozno 'gurajući' karijeru.

Iako su mediji učestalo pisali o njihovom razvodu, navodeći čak kako će bar izdvojiti 350 milijuna dolara samo kako bi napokon okončao brak, ovog puta prvi put se razlika u godinama navodi kao glavni problem. S druge strane, pisalo se i o tome kako mlada glumica žali za svojom odlukom te ipak pokušava spasiti brak, a nedavno je na svojem Instagram profilu i objavila njegovu fotografiju s opisom: 'Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja', komentirajući njegovu nominaciju za Emmyja. Inače, par je u braku već 20 godina, a imaju i dvoje djece, 20-godišnjeg Dylana i 17-godišnju Carys. 

Izbor Urednika

Royals