Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

U obitelj Justina i Hailey Bieber stigla prinova

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Vesele se novoj ulozi

Izvor: Instagram

Kanadski miljenik žena, pjevač Justin Bieber i njegova supruga, 22-godišnja Hailey, imaju razloga za veselje. Naime, Haileyna pet godina starija sestra Alaia rodila je djevojčicu, a supružnici su postali ponosni - teta i tetak. Sretnim se vijestima, koje je do sada tajila, Hailey pohvalila na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram

Naime, na Instagramu je objavila fotografiju svoje starije sestre, njezinog supruga Andrewa Aronowa te djevojčice koja je u obitelj stigla - u ponedjeljak. 'Bilo mi je teško držati ovo za sebe, ali moja prelijepa nećakinja je stigla i savršena je. Teta Hails te toliko voli', napisala je manekenka.

Povezane vijesti

 Sretne je vijesti, uz istu fotografiju iz bolnice, na svojim društvenim mrežama podijelila i Alaia, koja je pritom otkrila i ime djevojčice. 'Iris Elle Aronow! Rodila se 17. kolovoza. Apsolutno je savršena, mi smo svi sretni i zdravi', napisala je te pritom zahvalila medicinskom osoblju, zbog kojeg je, tvrdi, iskustvo porođaja prošlo bolje nego što je mogla zamisliti.

 Inače, i Justin je u više navrata izjavio kako bi volio imati dijete s Hailey, iako ona tvrdi da još nije spremna na taj korak. U studenom prošle godine, čestitajući supruzi 22. rođendan, pjevač je na Instagramu napisao: 'Sretan rođendan ljubavi!. Zbog tebe svaki dan želim biti sve bolji čovjek. Način na koji živiš svoj život je privlačan. P.S. Ti me pokrećeš na sve moguće načine. Iduću sezonu bebice'. No, i prije toga je glazbenik javno izrekao želju da ima djecu s Hailey, a već je otkrio i kako bi najradije prvo dobio kćerkicu nakon što je ljetos sa suprugom bio u Disneylandu. 'Obožavam izlaske s tobom... Jednog dana ću imati tata-kćerkica izlaske... ništa ne kažem da će to biti uskoro, nije da mi se žuri. Samo želim uživati u tebi s tobom još neko vrijeme', napisao je Justin tada na Instagramu.

Izbor Urednika

Royals