Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SILOM ODVOJENA OD SINOVA 'Mama, puno sam plakao za tobom kada sam odlazio'

Pjevačica prolazi najteže trenutke

  Izvor: Instagram

Iako se činilo kako sve sjeda na svoje mjesto, agonija srpske pjevačice Tanje Savić dobila je svoj nastavak. Naime, tamošnja zvijezda već otprilike tri mjeseca živi bez svoja dva sina, sedmogodišnjeg Đorđa i devetogodišnjeg Maksima, koje je njihov otac Dušan odveo u daleko Australiju. Nakon što je supruzi prijetio ubojstvom, rekao kako je ona znala da ih odvodi i kako se čuje s djecom, istina je izašla na vidjelo. Srpski mediji su otkrili da razgovori s djecom traju po nekoliko minuta.

'Izigrana sam i u meni je proradio revolt. Morala sam javno ispričati cijelu istinu kada sam čula da me suprug u Australiji predstavio kao majku koja se odrekla svoje djece. Sve do tada sam branila naš brak i šutjela o svojim problemima. Nadala sam se da će on ispuniti obećanje i vratiti se u Srbiju s djecom. Ali sada je dosta. Morala sam razmišljati o najboljem za svoju djecu i sebe', za početak je rekla Tanja. 

Povezane vijesti

Djeca nisu, prema Tanjinim tvrdnjama, iskazivala emocije ili bilo kakav stav tijekom telefonskog poziva, ali po njihovim porukama koje su slali tijekom poziva znala je kako se osjećaju, a nedavno je uspjela pričati s mlađim sinom Đorđom. 'Nakon četiri mjeseca, Đorđe se uspio skloniti iz dnevne sobe i prvi put je razgovarao otvoreno sa mnom. Sada sam sigurna da i on shvaća koliko ja patim. Nakon bezbroj pitanja na koja ni sama nemam odgovor, poput 'kada ću doći', krenuo je iskazivati osjećaje i rekao: 'Ja sam mnogo plakao za tobom kada sam odlazio'. To su veoma teške situacije', ispričala im je shrvana majka dvaju dječaka.

Podsjetimo, kada su djeca trebala doći ponovno Tanji, Dušan se s dječacima nije pojavio, zbog čega se ona zabrinula i pozvala policiju. Izgleda da je raspisana tjeralica urodila plodom. Dok je on s djecom u Australiji, pjevačica se nalazi u rodnom Smederevu.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image