Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana Jurčević poslala emotivnu poruku: 'ŽAO MI JE'

Autor E.N.

Ne sjeća se kada joj je bilo toliko teško

 Izvor: Instagram

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 35-godišnja Lana Jurčević, na svojim društvenim mrežama, s preko 400 tisuća pratitelja svakodnevno dijeli, što bi se reklo, 'i dobro i zlo'. Nedavno je objavom, na kojoj pokazuje 'stvarnu sliku' sebe, potaknula brojne žene na bolji odnos s vlastitim tijelom, a osim što uz to prenosi i lijepe trenutke iz svojeg života, danas je emotivnom porukom pokazala koliko joj je teško kada ide u posjetu svojim bližnjima.

 Izvor: Instagram

Povezane vijesti

 Na Instagram priči objavila je nekoliko kratkih videa svoje voljene bake koju, zbog situacije s pandemijom, već duže vrijeme nije mogla posjetiti u domu za starije i nemoćne. Snimila ju je kako leži u krevetu naglašavajući koliko ju voli i kako je lijepa. Na drugom videu primila ju je za ruku nakon čega se i 'emotivno slomila'. 

 Izvor: Instagram

Uslijedio je tekst kojim nastoji pratiteljima pružiti podršku i ukazati na to koliko razumije njihovu bol, zbog nemogućnosti druženja sa svojim obiteljima u domovima i bolnicama, te da ju trenutno i sama osjeća. 'Ne znam ni sama zašto sam ovo stavila na Instagram. Inače ne volim takve stvari, to je nešto što volim da je moje, ali znam da vas je toliko koji ne možete doći do svojih baka i djedova... i ŽAO MI JE' napisala je shrvano. 'Moja je u domu i nismo je vidjeli jako dugo, i to se vidi i osjeća na njoj. Htjela sam samo napisati ono što sam napisala i na objavu jer se ne sjećam kada mi je bilo toliko teško kada sam bila kod nje i koliko se promijenila zadnjih mjeseci', dodala je opisujući je trenutne osjećaje. 

Magazin

Royals