Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OBRAČUN NA FACEBOOKU Danijela Dvornik domaćeg glumca prozvala uhljebom

Autor N.G.
Autor N.G.

'Da si bio odličan glumac ne bi bio tu di jesi'

Izvor: Story

Glumac osnivač i umjetnički ravnatelj zagrebačkog kazališta Planet Art, 53-godišnji Marko Torjanac požalio se na Facebooku da ga je napala njegova vršnjakinja, blogerica Danijela Dvornik nakon što je ispod teksta jednog Facebook prijatelja vrlo argumentirano komentirao zašto mislim da su influenceri besmisleni.

'Na to mi je influencerica i mama influencerice uputila sljedeće riječi koje najbolje oslikavaju razinu (polu)svijeta influencera. Dotična se tako olako služi lažima. Zbog mojeg, u postu detaljno argumentiranog mišljenja, koje joj se ne sviđa proziva me uhljebom, političkim oportunistom i umjetnikom koji ne može preživjeti bez politike. Jasno je da je svima koji imalo znaju i prate što i kako radim i u kazalištu i u Skupštini bizarno i smiješno sve ovdje izrečeno, no baš zato objavljujem kao prilog u razotkrivanju laži kojima se služe, magle i razine komunikacije koju nude 'influenceri', napisao je Torjanac pa podijelio poruke koje mu je napisala Dvornik.

Izvor: Facebook

Povezane vijesti

 'Evo ti si valjda bio glumac, a sad si se uhljebio i pljuckaš po ljudima koji rade svoj amaterski posao. Da si bio odličan glumac, ne bi bio  tu di jesi , u skupštini grada na sigurnoj uhljebskoj plaći', dio je Danijeline poruke u kojoj je spomenula i redatelja Dalibora Matanića te novinarku Maju Sever. Brojni Markovi prijatelji stali su na njegovu stranu uz poruke podrške. 'Tužno je i ružno biti Katica za sve, imati mišljenje o svakoj temi, čak procijeniti i podcijeniti odličnog glumca, nagrađivanog brojnim nagradama' , napisala je jedna njegova prijateljica, dok je druga bila malo oštrija: 'Izgleda da je umjetnost ni od muža ni od svekra nije ni okrznula'. 

Izvor: Story

Izbor Urednika

Royals