Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

JENNIFER SE PRIPREMA NA SUĐENJE Jedva čeka stati pred Angelinu Jolie

Autor E.N.
Autor E.N.

Priprema argumente

Izvor: Profimedia

Glumica Jennifer Aniston prije 16 godina prestala je snimati seriju Prijatelji, koja ju je prometnula u zvijezde, kako bi se posvetila svojoj i Bradovoj velikoj želji da osnuju obitelj. No umjesto toga, njezin 56-godišnji suprug Brad Pitt zaljubio se u 44-godišnju glumicu Angelinu Jolie dok su snimali film 'Mr. and Mrs. Smith', i u siječnju 2005. rekao zbogom Jennifer, ostavivši je potpuno slomljenu. Unatoč bolnom prekidu glumci su danas iznimno dobri prijatelji zbog čega mnogi sumnjaju kako je nakon razvoda od Angeline u njihovom odnosu bilo više toga od običnog prijateljstva. Njihov dobar odnos dokazuje i činjenica kako se 51-godišnja Jennifer priprema stati na Bradovu stranu na suđenju protiv Angeline. Ovih dana se, prema portalu Entertainment Times, 'opasno' priprema na okršaj kojeg godinama čeka.

Angelina Jolie Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Kako pišu strani mediji, Jennifer je napokon dočekala da se suoči licem u lice sa ženom koja joj je otela Brada i oduži joj se za svu bol koju joj je Angelina nanijela. Naime, Jennifer je dobila priliku da u sudskoj raspravi sudjeluje kao svjedok za Brada, na što je ona, naravno, odmah pristala. 'Brad je učinio sve što je mogao i dobro mu je išlo sve dok Angelina nije počela 'igrati prljavo', sada mu očajnički treba pomoć', citirao je bliski izvor Jennifer. Upravo iz tog razloga bivša supruga mu je odlučila 'uskočiti' u borbi jer, ako izgubi skrbništvo nad djecom, Angelina će ih odvesti u London, daleko od oca.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia

Kako se bliži dan parnice, 51-godišnjakinja je sve više puna adrenalina, a mediji su otkrili kako je pripremila i velik broj argumenata kojima će 'stati na kraj' Angelini. Podsjetimo, sudska parnica između Angeline i Brada traje još od 2014. godine kada je ona predala papire za razvod. Nakon šest godina sve se počelo približavati kraju, a na red je došlo i pitanje skrbništva oko kojeg se sve zakompliciralo. Naime, kada je sud planirao presuditi u korist oca, Angelina se žalila kako je sudac blizak izvor Bradu i kako želi ponovno suđenje. Očito je Brad sada poduzeo sve korake kako se agonija ne bi morala dodatno produživati nakon parnice koja uskoro slijedi.

Izbor Urednika

Royals