Bivša sportska novinarka, 34-godišnja Lana Banely vratila se na HRT dvije godine nakon što je dala otkaz na toj televiziji. Ovog puta našla se u ulozi gošće jer je u međuvremenu promijenila karijeru i posvetila se dizajnu interijera. U emisiji 'Klub 7' ugostila je voditeljicu Jelenu Lešić u jednom od stanova koje je osobno uredila, a na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s bivšom kolegicom.

'Divan dan u predivnom društvu i prelijepom interijeru s Jelenom Lešić, veselim se novoj sezoni', napisala je uz fotografije, a potom je objavila i isječak sa snimanja za emisiju 'Dom na kvadrat'. Pokazala je pritom da se i dalje dobro snalazi ispred kamere.

Podsjećamo, Lana je  još prije 12 godina postala dio stalnog postava sportskog tima ekipe HRT-a, tijekom kojih je sudjelovala u mnogobrojnim projektima. Osim što je bila urednica sporta u 'Dnevniku', bila je i urednica emisije 'Olimp', te je redovito pratila Olimpijske igre i svjetska prvenstva kao komentatorica i voditeljica emisija.

 Vodila je između ostalog i emisiju 'Tri Lane' s kolegicama Lanom Pavić i Lanom Klingor Mihić. Tijekom studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti povremeno je imala i modne angažmane. Sretno je udana za nogometnog menadžera Andy Bara s kojim ima
šestogodišnjeg sina Adriana i trogodišnju kći Naomi.

'Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem', izjavila je Lana 2018. dok je dala otkaz.