Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREDOSJETIO VLASTITU SMRT Bolesti koje je Michael Jackson krio od svijeta

'Osjetio je da mu ne preostaje puno'

 Izvor: Story

Prije 11 godina, 25. lipnja 2009. godine, svijet je šokirala vijest o iznenadnoj smrti 'kralja popa' Michaela Jacksona, koji je preminuo sa samo 50. godina. Michael je preminuo od zastoja srca uslijed predoziranja tabletama, a probleme je tajio. Ipak, glazbenik je bolovao od čitavog niza bolesti, a svoju je smrt, smatraju mnogi, predvidio, piše Mirror.

Povezane vijesti

Naime, liječnik Condrad Murray, koji je pjevaču prepisao 'kobne' tablete Propofol, koje su ga i ubile, osuđen je na četiri godine zatvora. Ipak, njegova je ovisnost o lijekovima tek 'vrh sante leda' svih njegovih drugih bolesti. Naime, zbog dugova od čak 300 milijuna funti, Michael je bio potpuno fokusiran na posao, a svoje je zdravlje stavio u drugi plan. Točnije, svoje je iznimno loše stanje krio, iako se nalazio 'korak do groba'. 

p:nth-of-type(2)","sizes":[[8,8]],"hideOnSensitiveArticle":true,"relativePos":"after","additionalClass":"in-article","name":"div-gpt-ad-vip-slot","type":"VIP"}" data-gpt-placeholder="" data-response-start="3864.2100000288337" data-type="gpt" data-requested="4447.030000039376" data-google-query-id="CN7xt6OU6OsCFazLEQgdUzEOaA" data-timer-slot-rendered="10295.030000037514" data-rendered-width="8" data-rendered-height="8" data-response-end="14338.875000015832">
'Trebao je transplataciju pluća, ali bio bi preslab za to. Imao je i emfizemu, ali i gastrointestalno krvarenje, koje su se liječnici u više navrata mučili zaustaviti, To krvarenje bilo je najproblematičnije - to ga je moglo ubiti', rekla je njegov biograf. 
 Izvor: Profimedia
'Osim toga, izgubio je i 95 posto vida. Artritis mu je uništio kralježnicu i prste, a trebalo mu je i nekoliko sati da obavi nuždu jer je imao problema s povećanom prostatom, a svoje su učinile i godine plastičnih operacija. Osim toga, bolovao je i od kožnih bolesti, viltiga i lupusa, što nije javno krio', otkrio je biograf informacije o glazbeniku koji se posljednje godine svog života našao i u - invalidskim kolicima. 
Nadalje, tvrdi on, glazbenik je zbog brojnih zdravstvenih problema predosjetio da mu ne preostaje puno vremena. 'Molio me da ga dođem posjetiti dva dana prije smrti. Htio je i da njegov otac Joesph bude s njim. Osjetili smo da nešto nije u redu', zaključuje biograf glazbene legende.

Magazin

Royals