Ljeto za nekadašnju srpsku tenisačicu Anu Ivanović još nije gotovo. Dok se većina vratila svojim svakodnevnim obavezama u ovo 'novo normalno' doba, ona s obitelji još uživa uz sunce i kupanje. Ljepotica je pozirala u šarenom kupaćem kostimu na ležaljci dok čita knjigu, a u odrazu njezinih naočala mogao se vidjeti njezin suprug, nogometna zvijezda Bastian Schweinsteiger. S obzirom na to da je njezin Instagram profil oduvijek zračio pozitivnom energijom, komentari ispod spomenute fotografije su mnoge šokirale.

Naime, Ana je dobila neprimjeren komentar, koji ni jedna žena nije zaslužila. Riječ je o gnjusnom komentaru jednog pratitelja koji joj je napisao: 'Pa gornji dio ti ni ne treba', aludirajući na veličinu Aninih grudi. Još veći šok slijedi kada se s dotičnim gospodinom složilo i nekolicina drugih ljudi, uključujući i žene.

'Ana, zašto ne napraviš silikone onako normalne', napisala joj je, a vrlo brzo su uslijedile i reakcije onih koji su stale u obranu nekadašnje tenisačice. 'Zašto bi ugrađivala silikone kada je lijepa i bez njih. Lijepa, uspješna, sretna sa svojim suprugom, majka dva dječaka, Luke i Leona...Važno je da se ona dobro osjeća i bez njih', odgovorila joj je jedna, s kojom su se mnogi složili.

Inače, Ana se može pohvaliti zavidnom linijom nakon dva porođaja. Dok ona ponosno pozira i uživa sa svojim najmilijima, brojni pratitelji joj često upućuju kritike zbog isklesanog tijela. Neki su čak počeli sumnjati kako bivša tenisačica boluje od poremećaja u prehrani, ali prema svemu sudeći, ona uistinu uživa u vlastitoj koži, što potvrđuju i brojne fotografije.