Na samom kraju siječnja ove godine, glazbenik Enrique Iglesias i njegova partnerica, bivša tenisačica Anna Kournikova dočekali su svoje treće dijete, danas sedmomjesečnu djevojčicu Mary. S obzirom na to da je javnosti poznato kako ovaj par svoj privatan život ne dijeli s obožavateljima, svaka nova fotografija dječice raznježi. Anna je sada objavila kćerkicu kako sjedi i smješka se u odijelcu, koje podsjeća na tenisku odoru. Od posljednje fotografije prošlo je pet mjeseci pa je napredak djevojčice itekako vidljiv.

'Wimbledone, stižem', napisala je bivša tenisačica uz fotografiju na kojoj Mary ima bijelu haljinicu, koja nalikuje na teniske, kakve je Anna svojevremeno nosila dok je još aktivno igrala. Haljinica joj toliko dobro stoji, da su mnogi odmah potaknuli raspravu o tome hoće li Mary krenuti maminim stopama. 

Uz to što je narasla, djevojčici je narasla plava kosa, zbog koje su je mnogi usporedili s mamom. Ipak, bilo je komentara koji tvrde da je Mary prava tatina curica.

Još prije nekoliko mjeseci, obožavatelji se nisu mogli složiti na koga im više nalikuje. Tada su govorili da je lice na tatu, a boje na mamu. Ako je suditi prema komentarima, ipak je više onih koji govore da je Mary preslika svoje majke. Inače, uz nju, par ima i dvogodišnje blizance, Lucy i Nicholasa.