Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Franka Batelić fotografijom progovorila o sinčiću

Autor E.N.
Autor E.N.

Rijetke fotografije

Izvor: Instagram

Iako ne skriva koliko uživa sa sinčićem Viktorom, koji je na svijet stigao prije devet mjeseci, pjevačica i supruga domaćeg nogometaša Vedrana Ćorluke, 28-godišnja Franka Batelić, emotivne trenutke, u većini slučajeva, radije drži za sebe. Dok na svojem Instagram profilu rado objavljuje razne šaljive i zanimljive trenutke, fotografije sinčića rijetko će podijeliti s javnosti. No, novom fotografijom 'pohvalila' se emotivnim trenutkom u kojem uživa sa svojim mališanom navodeći koliko joj sinčić znači, a otkrila je i kako to izgleda kada maleni 'dirigira' njihovim životima. 

Povezane vijesti

'Bura, ti i ja', napisala je ispod fotografije na kojoj sjede na plaži uživajući u suncu i morskom zraku. Sinčića Viktora držala je u naručju i, poput prave ponosne majke, radosno mu se smješkala. Iako uživa u svakom trenutku provedenom uz prvog sinčića, svojevremeno se na društvenim mrežama priznala da i nju 'pate' slatke majčinske muke. Upravo u tom tonu, dodala je ostatak šaljivog opisa: 'S tobom je život muzika', te nastavila: 'Svih dur-ova i mol-ova doduše. Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra'.

Unatoč tome što na fotografijama 'obiteljsku idilu' ne prikazuje tako često, prije nekoliko mjeseci, ekskluzivno za za Story, progovorila je o tome koliko joj suprug pomaže te koliko joj majčinstvo čini lakšim. 'Vedran obožava Viktora i predivno je gledati ga kako uživa u ulozi tate. Viktor će nogomet sigurno igrati, osim ako mu mikrofon ne bude draži. Koliko mu pjevamo, mislim da nema previše dileme', pohvalila se tada, između ostalog, mlada pjevačica.

Izbor Urednika

Royals