Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Brad Pitt se priključio bizarnom pokretu kojem pripada i Tom Cruise

Autor E.N.
Autor E.N.

Nedavno u razgovoru priznao

Izvor: Profimedia

Jedan od omiljenih holivudskih neženja, 56-godišnji Brad Pitt, u razgovoru za strane medije nedavno je otkrio kako je svojevremeno bio član scijentologije. Naime, početkom devedesetih podvrgnuo se ritualima koje je morao proći kako bi postao član scijentologije. Novu ideju u glavu mu je 'usadila' njegova tadašnja djevojka, 47-godišnja glumica Juliette Lewis, koja je već bila pripadnice bizarnog pokreta, piše Mirror.

brad pitt Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Naime, kako bi postao član scijentološke crkve, kojoj pripada i popularni glumac Tom Cruise, morao je mjesec dana svakodnevno sjediti barem pet sati preznojavajući se u sauni. Osim toga, redovito je posjećivao crkvu gdje je s ostalim članovima, kao dio rituala, vrištao na sav glas. Kako piše spomenuti portal, kontroverznu ideju je napustio tri godine kasnije, nakon što je prekinuo s Juliette koja ga je upoznala s bizarnim pokretom.

brad pitt Izvor: Profimedia

'On je to uglavnom radio samo kako bi se sakrio od očiju javnosti i, barem na jednom mjestu, imao potpuni mir', otkrio je za spomenuti medij anonimni izvor. 'Često je dolazio s tadašnjom djevojkom, a vrlo brzo nakon njihovog prekida, više se nikada nije pojavio', otkrio je scijentolog koji je prisustvovao istim ritualima kao i Brad.

Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals