Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Bila sam osuđena na prostituciju, drogu i majčinstvo sa 16 godina'

Autor E.N.
Autor E.N.

Prisjetila se

Izvor: Profimedia

Američka pjevačica, 39-godišnja Alicia Keys, početkom karijere proslavila se s nekoliko velikih hitova, među kojima je i pjesma 'No One'. Povodom dodjele nagrade za jednu od najboljih glazbenica, ovih dana, prisjetila se početka glazbene karijere i teške mladosti koju je, kako je rekla za strane medije, jedva preživjela. Na dodjeli je javno progovorila kako je bila osuđena na okolinu u kojoj je prevladavala prostitucija, droga i alkohol, prenose strani mediji.

Povezane vijesti

Naime, 1980. godine Alicia je sudjelovala u showu 'Paklena kuhinja' gdje je njezin glazbeni talent bio prepoznat. Danas je višestruko nagrađivana glazbenica i vlasnica nekoliko albuma prodanih u 30 milijuna primjeraka diljem svijeta. No, nije uvijek bilo tako. Prisjetila se svoje mladosti u kojoj je vjerovala da je osuđena na propast: 'Mislila sam da neću 'dogurati' dalje od 'Paklene kuhinje', da ću završiti kao prostitutka ili 16-godišnja majka. U mojem društvu bilo je 'gomila' droge i alkohola', priznala je tada. 'Ponekad sam razmišljala da sam mogla završiti negdje na ulici ozlijeđena ili čak ubijena', dodala je prisjećajući se prizora u kojima se redovito nalazila.


Bez suzdržavanja otkrila je kako je cijelu svoju mladost provela u američkom predgrađu gdje je kriminal bio sastavni dio njezine svakodnevice. Naime, uvijek je strahovala da će biti napadnuta ili silovana: 'Stalno sam nosila jako široku odjeću, obično jako tamnu ili crnu te mi je kosa uvijek bila svezana. Bojala sam se da ako me netko vidi i primijeti da bi me mogao dirati', navela je u razgovoru. No, iako je kao mlada imala težak život, sada ga koristi kao inspiraciju za pjesme. Posljednji hit 'Underdog' napisala je inspirirana svojim životom, a poanta pjesme bila je poslati snažnu podršku svima koji smatraju da 'nemaju izlaza' iz kriznih situacija. Unatoč tome što je i sama prošla kroz 'crne dane', danas je u sretnom braku sa Swizzom Beatzom više od deset godina te je majka devetogodišnjoj Egyp i petogodišnjem Genesisu. 

Tagovi

loader