Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijateljica Meghan Markle sve otkrila: 'Prestanite nasjedati na to'

Autor E.N.

Progovorila o njihovom odnosu

 Izvor: Profimedia

Najbolja prijateljica Meghan Markle, 40-godišnja stilistica Jessica Mulroney, progovorila je o prijateljstvu 39-godišnje vojvotkinje i nje, za koje se nagađalo da je okončano. Naime, prije mjesec dana strani mediji su počeli pisati kako ju vojvotkinja iskorištava. Povratkom u Los Angeles Meghan je 'ugasila' sve društvene mreža, a s obzirom na to da Jessica ima velik broj pratitelja, svoje stavove pokušavala je iznijeti 'preko njezinih leđa'. No, osim što je sve to demantirala, Jessica je otkrila kakav je njihov odnos i kakva je Meghan kao prijateljica.

 Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Sve više glasina o njihovom lošem odnosu i navodnoj žestokoj svađi, potaknulo je 40-godišnjakinju da javno progovori kako se zapravo osjeća prema svojoj dugogodišnjoj prijateljici Meghan. Na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju u kojoj je napisala: 'Reći ću ovo sada i jednom zauvijek - Meghan i ja smo obitelj. Ona je iznimno brižna osoba i, u posljednje vrijeme, je stalno brinula za mene i provjeravala kako sam', rekla je osvrnuvši se na nedavnu situaciju kada je saznala da je zaražena Covidom 19. 'Tabloidi stalno kreiraju laži i priče koje zaista bole. Prestanite nasjedati na to. Točka', dodala je. 

 Izvor: Profimedia

Posebno prijateljstvo 

Naime, ona i Meghan već godinama njeguju svoje prijateljstvo. Unatoč velikoj udaljenost koja ih je do sada razdvajala, uspjele su i dalje ostati bliske prijateljice. O njihovom odnosu puno govori i to da je njezinih troje djece imalo posebnu ulogu na vjenčanju Meghan i princa Harryja. Time je sedmogodišnja kći Isabel bila Meghanina djeveruša, a desetogodišnji blizanci, John i Brian, držali su veo dok je vojvotkinja hodala do oltara. 

meghan markle Izvor: ProfimediaMagazin

Royals