Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Trump zna tko će biti sljedeća Prva dama

Autor E.N.

Otkrila koga vidi na toj poziciji

 Izvor: Profimedia

Iako bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, 71-godišnja Ivana Trump, povremeno prokomentira odnos koji je imala s tri godine starijim bivšim suprugom, u posljednjem intervjuu ispričala je sve detalje njihove prisnosti. Uz nezadovoljstvo sadašnjom Prvom damom, 50-godišnjom Slovenkom Melanijom Trump, otkrila je kako je sigurna da će buduća američka predsjednica biti njihova prva kći, 38-godišnja Ivanka Trump, koju smatra iznimno sposobnom za tu dužnost.

 Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Naime, za Daily Mail otkrila je da se svakodnevno čuje s bivšim suprugom Donaldom, a osim o njihovoj povezanosti, progovorila je i kćeri Ivanki, za koju smatra da bi mogla postati Prvom damom. 'Ona je u Bijeloj kući svaki dan, znate li to? Svakog dana je uz oca. Zna sve što se događa. Definitivno bi jednog dana mogla biti predsjednica. Zaista je pametna, lijepa je i samosvjesna je. Što joj još uopće i treba', rekla je tada ponosno.

 Izvor: Profimedia

Iako redovito održava kontakt s bivšim suprugom, rekla je kako njegovu suprugu Melaniju ne poznaje dovoljno: 'Razgovaram direktno s gospodinom predsjednikom. Obično to budu teme o našoj djeci, doduše ponekad i o ekonomiji, ali nikada o drugim ženama iz njegovog života'. Ako je suditi po hladnom odgovoru, o Melaniji nema pozitivno mišljenje, a na pitanje smatra li da je dobra Prva dama rekla je: 'Nisam baš sigurna. Vrlo je tiha i zapravo ne posjećuje mnogo mjesta. Ide na događanja na koja mora ići, ali tada ništa ne priča'.

 Izvor: Profimedia

Inače, Ivana je s predsjednikom bila u braku od 1977. godine, a razveli su se 1992. godine. Već sljedeće godine oženio je Marlu Maples, s kojom je varao Ivanu. Uz kćer Ivanku, u braku imaju još dvojicu sinova, 42-godišnjeg Donalda Jr. i 36-godišnjeg Erica.

Magazin

Royals