Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Televizijska zvijezda: 'Prema kćerki sam zaštitnički nastrojen'

Jedno od omiljenih lica o roditeljstvu

  Izvor: Profimedia

Nakon šest godina na setu serije ‘Divlji u srcu’, koja je bila vrlo popularna u Velikoj Britaniji, glumac Stephen Tompkinson dobio je ulogu u još jednome dugovječnom televizijskom projektu koji se od prošlog tjedna emitira na servisu Pickbox Now. Riječ je o kriminalističkoj drami s elementima misterija ‘Inspektor Banks’ u kojoj tijekom pet sezona pratimo inspektora Alana Banksa koji rješava sulude i uznemirujuće zločine, a glavnu ulogu igra upravo Tompkinson.

 Stephen Tompkinson Izvor: Profimedia

- Mislim da se gledateljima sviđa to što je serija gruba i nimalo glamurozna, upravo je onakva kakav je i stvarni život. A i sve te drame s policajcima i bolničkim osobljem sadrže voajeristički element. Želimo vidjeti što se ondje zapravo događa a da ne moramo nužno sami završiti u tim ustanovama - objašnjava 54-godišnjak rođen u gradiću Stockton-on-Tees.
Iako je odrastao uz samo jednoga starijeg brata, kaže da je njihova obitelj bila velika i brojna.
- Mama i tata imali su puno braće i sestara, zapravo se tatin najstariji brat oženio majčinom najstarijom sestrom. U kući je uvijek bilo puno djece i mislim da sam u to vrijeme postao fasciniran zabavnom industrijom. S djedom bih gledao stare filmove Laurela i Hardyja - prisjetio se Stephen koji je već tada znao čime se želi baviti, ali kod kuće nije naišao na odobravanje.

 Stephen Tompkinson Izvor: Profimedia

Roditelji su željeli da prije upisa u dramsku školu završim neki fakultet kako bih se osigurao

 - Nitko u obitelji nije se bavio glumom, roditelji su željeli da prije upisa u dramsku školu završim neki fakultet kako bih se osigurao. A onda su me gledali u školskoj predstavi i očito vidjeli nešto u meni jer su mi nakon toga rekli da se mogu odmah upisati u dramsku školu. Nisam imao novca pa su me roditelji financirali prve dvije godine, i to unatoč tome što me u tom razdoblju nisu vidjeli ni u jednoj predstavi, vjerovali su mi na riječ da je sve dobro. A i ja sam osjećao da moram uspjeti kad su već toliko uložili u mene. Uvijek ću im biti zahvalan. Srećom, postigao sam određeni uspjeh prije majčine smrti pa sam ih mogao i malo financijski razmaziti, kao zahvalu za sve što su napravili za mene - iskren je Stephen koji je danas i sam otac, i to 20-godišnje Daisy koja je odlučila krenuti njegovim stopama.
- Sviđa joj se gluma, nažalost. Zaštitnički sam nastrojen. Nabrojio sam joj sve negativne strane, ali nije se pokolebala. Zarazila se, ali uspješno usklađuje glumu i izvršavanje školskih obaveza. Ako se pokaže da je ova profesija uistinu ono čime bi se željela baviti, bit ću sretan - istaknuo je Tompkinson koji je kćer jedinicu dobio u braku sa stručnjakinjom za odnose s javnošću Nicci Taylor.
To mu je bio drugi brak, prvi se put oženio na početku karijere, radijskom producenticom Celijom Anastasijom, a nakon nje pet je godina bio zaručen za kolegicu Dervlu Kirwan. Od 2007. bio je u sretnoj vezi sa škotskom diplomatkinjom Elaine Young, za koju je govorio da je žena njegova života, a s kojom je očito prekinuo ove godine. Naime, kada su ga novinari u svibnju pitali za Elaine, kratko je odgovorio: “To je završena priča.”

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image