Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumac otkrio razlog zbog kojeg se želio riješiti poroka

Autor E.N.
Autor E.N.

'Čist' je već više od deset godina

Izvor: Profimedia

Will Smith, 52-godišnji američki glumac, priznao je kako već godinama nije popio ni kapi alkohola. Naime, kako je rekao u posljednjem razgovoru, već u ranoj mladosti razmišljao je kako ne želi da ga se tijekom uspješne karijere povezuje s bilo kojom vrstom poroka, pa tako ni s alkoholom, piše alkoholaEntertainment times.

Izvor: Story

Povezane vijesti

Naime, prije nego što je postao poznat, Will se odlučio ostaviti alkohola i u potpunosti se posvetiti glumačkoj karijeri, koju zbog poroka nije htio dovesti u pitanje. Iako nikada prije s time nije imao problema, već se u mladosti osvijestio kako mu je alkohol zaista nepotreban, rekao je u posljednjem razgovoru. Isto mišljenje dijeli i njegova 49-godišnja supruga, Jada Pinkett Smith, koja također slijedi njegovu odluku. 

Izvor: Story

Naime, u periodu kada je išao na audiciju za američku humorističnu seriju 'Princ iz Bel Aira', odlučio je kako alkohol nikada neće utjecati na njegov posao te da još manje dozvoliti da utječe na njegov ugled. Priznao je kako je do tada uvijek imao problema s pamćenjem i gotovo nikada nije mogao na vrijeme zapamtiti svoj dio teksta. No, kako prije audicije mjesecima nije popio ni kapi alkohola, ostao je iznenađen time što je tada, u kratkom periodu, uspio naučiti, ne samo svoj tekst, već scenarije i većine tadašnjih kolega. 'Odlučio je potpuno izbaciti alkohol iz svojeg okruženja kako ga ne bi povezivali s alkoholizmom i upitnim moralom', rekao je izvor za spomenuti medij.

Izvor: Story

Prisjećajući se mladih dana i tadašnje velike želje da postane popularan, otkrio je kako ni sada nije puno drugačijeg razmišljanja: 'Ne bi se žalio kada bi morao umrijeti kao najpoznatiji glumac svih vremena', rekao je tada. Zahvaljujući toj želji već više od deset godina ne pije te kako će uvijek ispred takve vrste užitaka birati uspješnost i slavu. Osim što je već u ranoj mladosti imao čvrste i ispravne stavove, priznao je kako je gluma ta koja ga je oblikovala u osobu kakvom je danas. 

Izbor Urednika

Royals