Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GUBITAK Ana Gruica Uglešić se oprostila

Tuga

 Izvor: Privatni album

Glumica i fitnes instruktorica, 37-godišnja Ana Gruica Uglešić u velikoj se tuzi oprostila od oca svog supruga Bojana Uglešića, Borbena Uglešića, jednog od najpoznatijih splitskih liječnika koji je preminuo u 94. godini. Vijest je podijelila na svom Instagram profilu uz zajedničku crno-bijelu fotografiju sa svekrom kojeg je voljela i kome se divila.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Instagram

Povezane vijesti

'Buonanotte, capo di tutti. Hvala ti na svemu. A najviše na tome što si mi otvorio vrata

Hvala ti što si mi otvorio vrata svog doma i srca

 svog doma i svog srca. I meni i mom sinu. Počivaj u miru, s Božjom providnošću', napisala je glumica, a mnogi su joj izrazili sućut u komentarima. Koliko poštuje svog svekra nikada nije krila pa je nekoliko puta na Instagramu objavila njegove fotografije, a uz jednu od njih jednom je prilikom napisala: 'Jedina osoba na svitu koja kad govori, vridi mučat i slušat'.

Podsjetimo, Borben Uglešić je bio jedan od pionira hrvatske psihijatrije i dugogodišnji šef Psihijatrije splitskog KBC-a. Autor je brojnih znanstvenih radova i dugogodišnji sudski vještak. Od 1962. vodio je Neurološko-psihijatrijski odjel splitske Opće bolnice, a nakon odvajanja neurologije i psihijatrije 1980. preuzima Psihijatrijski odjel koji 1986. postaje Klinika za psihijatriju splitskog KBC-a. U mirovini je od 1988. godine. Njegov sin i Anin suprug Bojan krenuo je očevim stopama te je danas također ugledan splitski psihijatar. U kolovozu ove godine Ana i on su proslavili drugu godišnjicu braka.

Magazin

Royals