Glumica Ana Gruica Uglešić jučer je pucala od ponosa. Naime, sin Marat Ivan kojeg je dobila s Hrvojem Šalkovićem, proslavio peti rođendan. U domu nje i sadašnjeg supruga Borana Uglešića bilo je emotivno od samog jutra, nakon čega su kraj dana zaključili preslatkom proslavom. Ana je tako na Instagramu objavila nekoliko fotografija, od kojih ju je jedna potaknula na razmišljanje. Htjela je saznati od mama koje je prate kada sinov zaljubljeni pogled nestaje. 

'Mama prije pet godina rodila', za samu je sebe napisala glumica čim se probudila. Nakon prve objave ovu su obitelj obasipali čestitkama. Tako su lijepe želje virtualnim putem poslale i voditeljica Marijana Batinić, glumica Nataša Janjić i voditeljica Lana Pavić. 

'Još malo će trajati taj zaljubljeni pogled u mamu...Napunio je pet. Kad su vas vaši sinovi prestali gledati 'zaljubljeno'', zapitala se 37-godišnjakinja. Ubrzo je u komentarima dobila riječi utjehe. Tako joj je manekenka i dizajnerica interijera Iris Androšević Pinjuh napisala da ne mora brinuti. 'Gledat će nas uvijek kao svoje kraljice, to nam je najveća sreća', napisala joj je. 

Inače, Ana je prije točno godinu dana za Story pričala o prvoj godišnjici braka, ali i tada četvrtom rođendanu svog mezimca. 'Jako je tvrdoglav. I na mamu i na tatu, ali i jako plemenit i pun emocija. Također na mamu i na tatu. Trudim se odgajati ga strogo, s jasnim pravilima ponašanja, poštovanjem starijih, ali i s puno ljubavi i igre. Ponekad uspijevam glatko, ponekad baš i ne. Odgajati dijete da ima usađene prave životne vrijednosti poput poštenja, odanosti, držanja do svoje i tuđe riječi, a da ne ispadne budala - u današnjem vremenu prava je umjetnost', tada nam je ispričala Ana koja zrači srećom i ponosom kada govori o sinčiću.