Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudna s trećim djetetom završila u bolnici zbog opasnih komplikacija

Zabrinula obožavatelje

 Izvor: Instagram

Trudna manekenka, voditeljica i supruga pjevača Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen zabrinula je obožavatelje nakon što je hitno prevezena u bolnicu zbog obilnog krvarenja koje nije prestajalo, piše Metro.co.uk. Chrissy i John čekaju svoje treće dijete, sinčića koji će postati mlađi brat dvogodišnjem MIlesu i četverogodišnjoj Luni, a njegova majka ipak se uspjela javiti iz bolnice preko Instagrama i objasniti koliko je ozbiljno stanje u kojem se nalazi.

Povezane vijesti

 Izvor: Instagram screenshot

Povezane vijesti

'Već nekoliko tjedana ležim u krevetu i strogo odmaram. Odem samo na wc pomokriti se i

Kao da je netko otvorio slavinu i pustio da lagano curi bez prestanka

 okupam se dva puta u tjednu, bez tuširanja. I cijelo to vrijeme sam krvarila bez prestanka. Sad sam na pola puta do porođaja', rekla je Chrissy u videu i dodala kako je jučerašnje krvarenje bilo drukčije. 'Kao da je netko otvorio slavinu i pustio da lagano curi bez prestanka', kazala je te objasnila kako je zbog toga prevezena u bolnicu.

 Zatim je rekla kako je razlog krvarenja taj što joj je posteljica vrlo, vrlo slaba. No zatim je umirila svoje obožavatelje kazavši kako je djetešce koje nosi u trbuhu dobro i zdravo. 'Raste snažnije od Lune ili Milesa. Puno se pomiče u trbuhu i to mnogo ranije nego Lune ili Miles. Toliko je jak i toliko sam uzbuđena zbog njega jer je predivan. Bojim se ovog krvarenja i nadam se da ćemo se on i ja izvući iz ove 'opasne zone', priznala je Chrissy kojoj je ovo prvo dijete koje je začela prirodnim putem. Milesa i Lunu rodila je uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje.
Magazin

Royals