Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenuci za pamćenje u domu Luke Modrića

Najveseliji kadrovi koji poprave dan

  Izvor: Instagram

Kada ne slavi na nogometnom terenu, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić slavi u svojem domu okružen obitelji. Ovog puta je razlog za slavlje bila njegova najmlađa kći Sofia, koja je proslavila treći rođendan. Kao i svakog puta, Luka je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografije s rođendanske proslave. Sofia je rođendan proslavila uz roditelje i 10-godišnjeg sina Ivana i sedmogodišnje sestre Eme. 

'Sretan treći rođendan mojoj prekrasnoj princezi. Tata te voli najviše na svijetu', napisao je nogometaš i u nastavku otkrio da je nadimak djevojčice Sosi. Inače, Luka svake godine otkrije jedan nadimak koji je dodijelio svojoj najmlađoj kćerkici. Prošle godine joj je uz rođendansku čestitku, poručio da je ona 'njegova najljepša bucka'. Ona veselje nije skrivala, a to sve potvrđuje i veliki osmijeh na njezinom licu. Uz obitelj, proslavu su uveličale i dekoracije, baloni i torta, a sve je bilo u temi Mickey Mousea. 

Ubrzo nakon objave, princezi su počele pristizati čestitke. Između ostalih, lijepe želje su poslali Tarik Filipović i Izabel Kovačić, koja će i sama uskoro postati majka. 

Podsjetimo, Luka i Vanja uživaju u bračnom životu u Madridu, gdje su preselili jer Luka tamo igra. Sretni su roditelji 10-godišnjeg sina Ivana, sedmogodišnje Eme i slavljenice Sofije. Prema svemu sudeći, oni su jedan od najskladnijih parova. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image