Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ELLI JE ZABAVNO Zavladala ljubomora između Balie i Lumi

Autor N.R.

Koliko god bilo komplicirano, izaziva osmijeh na lice

 Izvor: Instagram

Malo je reći da ponekad situacija nije idilična te da dolazi do ljubomore između braće i sestara, pogotovo kada je riječ o prvim mjesecima ili godinama. Ista se situacija trenutno događa i u domu blogerice Elle Dvornik, koja sa suprugom Charlesom Pearceom ima dvije kćeri, dvogodišnju Balie i uskoro osmomjesečnu Lumi. Unatoč idiličnim trenucima, blogerica je pokazala da i između ove dvije djevojčice postoji ljubomora. Kako snimke pokazuju, Balie još nije spremna dijeliti igračke s mlađom sestrom.

Tijekom jučerašnje večere, Ella je naišla na problem. 'Može li se beba igrati s tvojim igračkama', upitala je dvogodišnju kćerkicu Ella, a Balie je bez razmišljanja, kratko i jasno rekla: 'Ne'. U nastavku je nekoliko puta pokušala mami reći da se Lumi ne smije igrati s njezinim igračkama, a nisu nedostajale ni ljuti dječji izrazi lica, što je Ellu nasmijalo. Usprkos tome što je 29-godišnjakinja pokušala objasniti da su to njihove zajedničke igračke, Balie je ostala pri svome mišljenju: 'Ne'. 

balie Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Prisjetimo se, mnogi roditelji se užasavaju prvog susreta novorođene bebe s ostatkom djece. S obzirom na to da se nikada ne zna kako će starije dijete reagirati, Ella je također jedva čekala vidjeti njihov prvi susret. Naime, Balie i Lumi su na samom početku uživale u zajedničkom društvu. Uz to što je Lumi od samog rođenja mirna beba, kako je otkrila Ella, Balie je tada češće odlazila do mlađe sestre kako bi je pomazila ili poljubila.

Izgleda da je s mjesecima shvatila da i Lumi raste i da je već spremno preuzela njezin teritorij i igračke. Najzanimljivije godine tek slijede, a s obzirom na to da nam Ella daje uvid u svoj život, vjerujemo da ćemo ih gledati i dalje kako zajedno odrastaju. 

Magazin

Royals