Legendarna pjevačica anđeoskog glasa čiji se besmrtni hitovi prenose s generacije na generaciju, 52-godišnja Celine Dion, jako je zabrinula svoje brojne obožavatelje nakon što je magazin Globe prošle godine objavio kako se pjevačica nalazi na rubu potpunog sloma jer ne može preboljeti smrt svog supruga Renea Angelila, koji je prije četiri godine preminuo od raka grla. U članku se tvrdilo kako Celine ne može više podnijeti tugu i da joj je potrebna pomoć prije nego 'pukne do kraja'. No je li diva tada uistinu bila u tako lošem stanju i je li u međuvremenu zaista potonula kao Titanik?

Celine Dion na rubu potpunog sloma?
Story 

Izvor blizak najslavnijoj Kanađanki otkrio je tada kako pjevačica 'izgara kao svijeća koja gori na oba kraja'. Navodno je tugu nastojala preboljeti zabavljajući se s reperom Drakeom, s kojim bi flertovala dok su vodili duge telefonske razgovore u noćnim satima, a istovremeno je često posjećivala noćne klubove i tulumarila sa svojim prijateljem, gay plesačem Pepe Munozom. No, to sve joj navodno nije pružilo dovoljnu utjehu.

Celine Dion na rubu potpunog sloma?
Story 

 'Navečer bi se zaključala u sobu i ispočetka i ispočetka čitala SMS poruke koje joj je suprug slao dok je bio živ', rekao je izvor i dodao kako Celine gotovo uopće ne jede i kako je postala 'bolesno' mršava, zbog čega su njezini prijatelji i rodbina bili u strahu za nju.

Navečer bi se zaključala u sobu i ispočetka bi čitala SMS poruke koje joj je suprug slao dok je bio živ

 Portal Gossip cop ocijenio je tu priču nevjerodostojnom premda se ne može osporiti da je pjevačica premršava. Svatko se nosi s tugom na svoj način i nekome su potrebne godine i godine da preboli gubitak partnera. To ipak ne znači da je Celine uistinu bila bolesna ili na rubu potpunog sloma.

Celine Dion na rubu potpunog sloma?
Story 

U proteklih godinu dana, otkako je priča objavljena, na svu sreću nije završila u bolnici niti u psihijatrijskoj ustanovi. Da ima snagu i volju za životom potvrđuje i činjenica kako je ove godine trebala održati svjetsku turneju pod nazivom 'Courage World Tour', koja je nažalost otkazana zbog pandemije.