Da 50-e nikad nisu izgleda bolje, svjedoče brojne poznate dame s domaće i strane scene kojima bi na mladolikom izgledu i atraktivnim figurama pozavidjele i mnogo mlađe. Jedna od onih koja svojim izgledom oduševljava i u 51. godini zasigurno je i televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar koja je i posljednjom objavom na svom Instagram profilu ponosno pokazala lice bez trunke šminke.

Barbara Kolar ima novi imidž
Instagram 


'Nove šiške. Staro nešminkanje. Srijedom', opisala je Barbara fotografiju nastalu u prostoru Antene Zagreb gdje radi kao voditeljica. Osim što je na istoj ponosno pozirala bez šminke, 51-godišnjakinja s prepoznatljivom dugom plavom kosom pohvalila se i novom frizurom - šiškama koje su dodatno pridonijele mladolikom izgledu.


Inače, u posljednje vrijeme, mediji, ali i javnost, nerijetko pišu upravo o Barbarinom fizičkom izgledu i liniji koju je dovela do savršenstva. Iako je ponosna na rezultate koje je postigla, kako je ispričala za Story uoči proslave 50. rođendana, jedna od omiljenih domaćih voditeljica nije opterećena izgledom. 'Stvarno se time ne opterećujem, dotjerujem se i odijevam prema osjećaju i raspoloženju. I prigodi, naravno. Ali ne, ne idem našminkana u lokalnu trgovinu niti mislim da se ikome moram ispričavati ako me uhvati raspoloženje da, primjerice, u utorak ujutro navučem na sebe pola blještave kolekcije iz ormara', rekla je tada.