Nakon što je prošle godine u showu 'Ples sa zvijezdama' plesao s Viktorijom Rađom i stigao do samog finala, plesaču Marku Mrkiću se život u potpunosti preokrenuo. Javnosti je postao poznat i po svojim šalama i vicevima, ali i po plesnoj školi 'Lijeva i desna', koja tvrdi da nitko na svijetu nema i ne smije imati 'dvije lijeve' kada je ples u pitanju. Ovaj simpatični plesač prije nekoliko je dana imao 29. rođendan, a kako je pandemija utjecala na proslavu istog te čime su ga iznenadili Viktorija i Dino Rađa, s kojima je od završetka showa razvio veliko prijateljstvo, Marko je otkrio u razgovoru za Story.hr.

U ponedjeljak ste napunili 29 godina. Jeste li već proslavili rođendan ili će tek biti slavlje? Kako planirate proslaviti? Hoće li trenutna situacija s koronavirusom utjecati na proslavu?

Dočekao sam rođendan u nedjelju navečer s djevojkom, počastili smo se ponoćnim komadom torte. A rođendan mi je obilježilo testiranje za koronu. Zbog posla pogotovo želim ostati odgovoran i provjeriti, za svaki slučaj, jesam li još uvijek negativan. Baš zato nekog većeg slavlja neće ni biti. Eventualno ću za vikend u krugu najbližih prijatelja nazdraviti nečime, čisto zbog dezinfekcije usne šupljine, i to je to. A slavit ćemo 30. rođendan, tome se toplo nadam.


Je li vam djevojka Antea pripremila neko iznenađenje?

Nismo baš par od obaranja s nogu povodom tih 'velikih' dana - rođendana, godišnjica… Volimo proslaviti uspjehe, kao što su dobro odrađena sezona, neke nagrade i priznanja, jer jedno drugom smo više podrška u poslu i radu, nego u tome da smo se rodili na neki određeni dan.Jeste li puhali svjećice? Što ste sami sebi poželjeli u narednoj godini?

Rekli su mi da se neće ostvariti ako otkrijem.

Putem društvenih mreža su vam čestitati i Viktorija i Dino Rađa. Jesu li vam oni pripremili neko iznenađenje?

Ma ništa od njih, pogotovo Dino, ionako se druži sa mnom jer sam poznat i uvijek platim kavu.


S obzirom na to da ste ušli u 30-u, imate li neki popis želja/stvari koje planirate ostvariti prije nego što proslavite 30. rođendan?

Imam sto želja i nijedan plan. I da imam plan, sve bi se to promijenilo sto puta u sljedećih godinu dana, pa bolje ovako, pomalo.

Iako će ova godina svima ostati u sjećanju, ima li nešto po čemu ćete ju vi posebno pamtiti?

Pamtit ću je po tome što sam tri mjeseca bio primoran ne raditi, što je zvučalo super, ali samo dva tjedna. Tako da još više uživam u poslu, u druženju, prijateljima i obitelji.